Diensten

Diensten

Holistisch Helen doe je door de combinatie van:
Orthomoleculaire Voeding en leefstijl, Ademcoaching en Energiewerk in 1 pakket.

Eenmalig

eenmalig consult

Je ontvangt:
🤍 Voeding-, suppletie-, leefstijl & stress analyse
🤍 Intake op basis van uiterlijke kenmerken en vragenlijsten.
🤍 Persoonlijke voeding-, suppletie-, en leefstijl adviesrapport 
🤍 Telefonisch consult voor het bespreken van het adviesrapport
🤍 1 maand toegang tot de voedingsapp
🤍 10% korting op verschillende supplementen

totaal 95

Pakket 3 maanden

3 maanden coachingstraject

Je ontvangt:
🤎 60-90 min intake
🤎 3x 60 minuten consult die bestaan uit verschillende thema’s precies op jou afgestemd, zoals: voeding, leefstijl, mindset, ademwerk & energiewerk (reiki).
🤎 Tussentijdse coaching + opdrachten
🤎 Al mijn kennis over natuurlijke voeding, leefstijl, ademhaling en energiewerk.
🤎 Altijd bereikbaar voor jouw vragen tijdens het traject
🤎 Inclusief toegang tot de voedingsapp
🤎 10% korting op verschillende supplementen 
🤎 Optioneel toe te voegen: EMB-bloedtest 

148 per maand

totaal 444

Pakket 6 maanden

6 maanden coachingstraject

Je ontvangt:
🤍 60-90 min intake
🤍 6x 60 minuten consult die bestaan uit verschillende thema’s precies op jou afgestemd, zoals: voeding, leefstijl, mindset, ademhaling & energiewerk (reiki).
🤍 Tussentijdse coaching + opdrachten
🤍 Al mijn kennis over natuurlijke voeding, leefstijl, ademwerk en energiewerk.
🤍 Altijd bereikbaar voor jouw vragen tijdens het traject
🤍 Inclusief toegang tot de voedingsapp
🤍 10% korting op verschillende supplementen
🤍 Optioneel toe te voegen: EMB-bloedtest

111 per maand

totaal 666

Liever inclusief EMB-bloedtest? Je kunt naast een 3 of 6 maanden pakket een EMB-test laten afnemen om een beter inzicht te krijgen in jouw klachten en blokkades. Lees hier meer over EMB-bloedtest.

Het is ook mogelijk om een los voeding/ademconsult van 60 minuten bij mij te boeken nadat je een eenmalig consult hebt afgenomen. De kosten hiervoor bedragen €50.

Liever eerst kennismaken met mijn diensten?

Adem coaching

Ademwerk gaat in eerste plaats over bewustwording. Ik help je door middel van ademhalingstechnieken,  energetische en emotionele blokkades, pijn en opgeslagen emoties los te laten. Vaak zijn deze blokkades al in de kindertijd ontstaan en blijven ze bij ons. Dat gebeurt onbewust, door je adem in te houden, of door hoog en oppervlakkig te ademen. Ik help je om je adem te brengen bij de geblokkeerde delen en ik bied de veiligheid en steun tijdens dit proces.

Vooraf aan de adem sessie hebben we een telefonische intake zodat ik zeker weet of wij de juiste match zijn. Is het een match? Dan gaan we aan de slag om jouw pijnklachten, energetische blokkades of opgeslagen emoties te helen via ademwerk. Na de sessie krijg je persoonlijk advies van mij mee op jouw proces te ondersteunen met o.a. de juiste voeding en leefstijl aanpassingen.

90 minuten: 75 euro

Reiki Healing (energiewerk)

Wil je weer lekker in je vel zitten? Heb je last van stress? Of heb je fysieke klachten? Naast orthomoleculaire voedingstherapie bied ik ook reiki behandelingen aan. Als reiki therapeut kan ik fysieke klachten en energetische blokkades verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Vooraf aan de reiki behandeling hebben we een telefonische intake zodat ik zeker weet of wij de juiste match zijn. Is het een match? Dan gaan we aan de slag om jouw pijnklachten of energetische blokkades te verminderen door middel van handopleggingen en eventueel ondersteunend gebruik van helende kristallen. Na de behandeling krijg je persoonlijk advies van mij mee om jouw proces te ondersteunen met o.a. de juiste voeding en leefstijl aanpassingen.

60 minuten: 50 euro

BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang maandelijks allerlei handige tips & tricks voor een goede hormonale balans, gezonde darmflora, sterk brein, energiek lijf, stralende huid, sterk haar, vruchtbaarheid, pijnloze menstruaties en een klachtenvrij leven!

Nieuwsbrief

* indicates required
orthomoleculair therapeut waalwijk
×