Over mij

Over mij

OVER JOY

Oprichter Joy heeft een lange tijd ervaring op het gebied van genezing op een holistische manier. Door gezondheidsproblemen te ervaren botste ze tegen muren van het reguliere medische systeem aan. Het was toen ze holistische genezing vond, haar lichaam volledig herstelde. Dit was de diepe inspiratie en motivatie om anderen te helpen genezen van hun ziekte en klachten. Ze studeerde voor Natuurvoedingsadviseur met Orthomoleculaire kennis. Daarnaast gaat Joy zelf vaak naar retraites, die haar een solide basis geven om de wijsheid van holistische gezondheid te ervaren en te bestuderen. In haar praktijk coacht en helpt ze andere vrouwen om geconditioneerde patronen te overwinnen en structuur te brengen naar een gezondere levensstijl om te genezen.

Opleidingen:
Natuurvoedingsadviseur met Orthomoleculaire kennis – Civas – 2020/2021
Orthomoleculair Hormoon Specialist – Ortho Health Foundation -2020
EMB-bloedtest – Ortho Health Foundation – 2021
Medische Basis Kennis – Con Amore – 2022/2023
Reiki 1 – Zoma opleidingen – 2022
Reiki 2 – Zoma opleidingen – februari 2023
Chi Nei Tsang Buikmassage – Total Health – juni 2023
Ademcoach Yellow Belt – B-mind – september 2023 

"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams." — Eleanor Roosevelt

HET VERHAAL VAN JOY

“Sinds dat ik mij kan herinneren had ik altijd last van verschillende klachten: buikpijn, opgezwollen buik, moeilijk naar het toilet, hoofdpijn, flauwvallen, vermoeid en eczeem. Mijn ouders wisten geen raad meer met mij omdat ik iedere dag wel ergens last van had. Soms kon ik niet eens lopen of goed functioneren van de buikpijn. Na een bezoek bij de huisarts werd ik gelabeld als iemand met het prikkelbare darm syndroom. Hup, een zakje met ‘vezels’ mee om beter naar het toilet te kunnen. Dit moest ik dan een paar weken gebruiken en dan stoppen. En ja, met de klachten die je hebt moet je gewoon leren leven want: ‘je hebt gewoon gevoelige darmen’. Nou, het kon toch niet zijn dat ik voor altijd hier last van zou hebben? Direct begon ik mij verder te verdiepen in de darmen en het prikkelbare darm syndroom. Dit vond ik zo interessant! Vanuit daar ben ik samen met een diëtiste er achter gekomen dat ik een intolerantie heb voor lactose. Aha!! Daarom had ik dus altijd z’n buikpijn!”

“Sinds ik ben gestopt met lactose had ik nooit meer enige buikklachten. Nadat ik dit wist was ik natuurlijk erg teleurgesteld in de huisartsen die mij telkens over de vloer hebben gehad maar mij niet verder hebben geholpen. Jarenlang (lees: vanaf kleins af aan) heb ik met super vervelende klachten rond gelopen en niemand heeft mij dit ooit vertelt! Een wereld ging voor mij open. Daarom heb ik de keuze gemaakt dat ik ook andere wil helpen en bewust wil maken wat er allemaal mogelijk is door je voeding en levensstijl aan te passen!”

Your New Body and Mind

Neem contact op

De weg naar een gezond, gelukkig en klachtenvrij leven kan lang duren, met obstakels, als je niet de juiste tools en kennis krijgt uitgereikt. Daarom wil ik jou graag de juiste tools aanbieden. Het is een kwestie van je body & mind weer te laten verbinden met elkaar en opnieuw voelen wat je lichaam nu echt bedoelt! Daar help ik je graag bij!

×