Reiki Therapeut in Waalwijk

Reiki Therapeut in Waalwijk

REIKI THERAPEUT IN WAALWIJK

Wil je weer lekker in je vel zitten? Heb je last van stress? Of heb je fysieke klachten? Dan ben je bij Your New Body & Mind aan het juiste adres. Naast orthomoleculaire voedingstherapie bied ik ook reiki behandelingen aan. Als reiki therapeut kan ik fysieke klachten en energetische blokkades verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

Wat is reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen van jouw lichaam stimuleert. Bij Reiki wordt er met handoplegging universele energie doorgegeven. Wist je dat ieder lichaam beschikt over zelfhelend vermogen? Als je bijvoorbeeld een wondje op je vinger hebt, heelt dat vanzelf. Door Reiki te geven aan dit wondje wordt het zelfhelend proces versterkt op een zachte en liefdevolle wijze. De energie vanuit het universum wordt via mijn handen naar plekken op het lichaam gebracht waar het nodig is: plekken waar de oorzaak van bepaalde klachten ligt.

De reiki behandeling

Vooraf aan de reiki behandeling hebben we een telefonische intake zodat ik zeker weet of wij de juiste match zijn. Is het een match? Dan gaan we aan de slag om jouw pijnklachten of energetische blokkades te verminderen door middel van handopleggingen en eventueel ondersteunend gebruik van helende kristallen. Na de behandeling krijg je persoonlijk advies van mij mee om jouw proces te ondersteunen met o.a. de juiste voeding en leefstijl aanpassingen.

De kosten voor een reiki behandeling van 60 minuten zijn €50. Voor 30 minuten zijn de kosten €25.

Reiki therapeut in Waalwijk

Wil je graag een reiki behandeling ervaren? Of heb je nog vragen over deze holistische geneeswijze? Neem dan contact met mij op via yournewbody-mind@outlook.com of bel naar 06 33 44 41 02.
×