Vaginaal stomen

Vaginaal stomen

V-stomen

Ben je op zoek naar een yoni steam behandelaar in Nederland? Of ben je op zoek naar meer informatie over vaginaal stomen? Voor beide kun je hier terecht. Vaginaal stomen is steeds bekender aan het worden in Nederland. Onze voorouders deden het al en de resultaten die met het stomen behaald worden zorgen ervoor dat vrouwen, wereldwijd, nu nog steeds gebruik maken van deze methode.

Wil je ook de positieve effecten ervaren?
Maak een afspraak voor een Yoni Steam adviesplan zodat je thuis veilig kunt stomen, ook met klachten!

Waarom yoni stomen?

Welke voordelen zitten er aan vaginaal stomen? Er zijn over het algemeen twee redenen om te starten met yoni stomen:

  1. Spirituele of psychologische reden: door stomen kun je spiritueel een healing, verzachting, acceptatie, ontspanning en liefde voor de baarmoeder, vagina en jouw (intieme) persoonlijke kracht ervaren.
  2. Lichamelijke reden: door stomen kun je o.a. menstruatie klachten, na de bevalling, vaginale droogte, ongewenste geurtjes en andere vaginale klachten verminderen of een te korte menstruatiecyclus verbeteren.

Hoe werkt vaginaal stomen?

Door middel van yoni steaming breng je bewustzijn en ontspanning in de vagina. De zachte stoom voelt zacht en comfortabel aan. Het verwarmt en ontspant de vagina, baarmoedermond en de bekkenbodem spieren. Wist je dat er in de baarmoeder een enorme kracht zit van levensenergie en creatie?

De warme stoom zorgt voor het bewust zijn van jouw vrouwelijke energie, zelfliefde en de liefde voor het vrouw-zijn. Lichamelijk helpt yoni stomen het lichaam o.a. bij de reiniging van de baarmoeder. Dit is ook de reden waarom V-stomen menstruatieklachten kan verminderen. Stoom staat erom bekend dat het een perfect reinigingsmiddel is en dat het doorwerkt op celniveau. De warme stoom en geneeskrachtige kruiden werken verzachtend en helend op de baarmoeder en de vagina.

V-steam bij klachten

Vaginaal stomen kan ondersteuning bieden bij:

Een korte cyclus (27 dagen of korter)
HPV
Vaginale herpes
Urineweginfecties
Schimmelinfecties en bacteriƫle infecties
2 periodes per maand of tussentijdsbloeden
Postpartum periode
Krampen, klonten en bruin/zwart bloedverlies
PMS
Keizersnede
Menstruatie van 5 dagen of langer
Het geven van borstvoeding
Heftig bloedverlies
Meer zelfliefde / spirituele heling

Afspraak maken

Het Yoni Steam adviesplan bestaat uit een telefonische kennismaking, een consult en het nabespreken van het behandelplan. Is het een match? Dan maken we een afspraak voor het consult. Na het consult ga ik het persoonlijke behandelplan uitwerken zodat jij thuis veilig kan v-stomen met mijn kruiden!

BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang maandelijks allerlei handige tips & tricks voor een goede hormonale balans, gezonde darmflora, sterk brein, energiek lijf, stralende huid, sterk haar, vruchtbaarheid, pijnloze menstruaties en een klachtenvrij leven!

Nieuwsbrief

* indicates required
orthomoleculair therapeut waalwijk
×
%d bloggers liken dit: