Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

Ik werk aan de hand van symptomenlijsten, uiterlijke kenmerken, een uitgebreide intake en vaak een EMB-bloedtest. Door gerichte vragen te stellen en jouw bloedwaardes te meten krijgen we een duidelijk beeld van de mogelijke oorzaken van jouw gezondheidsklachten.

Als je last hebt van gezondheidsklachten maak ik op basis van mijn eigen inzichten uit het eerste consult en jouw ingestuurde documenten een conclusie van mogelijke oorzaken. Vervolgens wordt dit door de resultaten uit de EMB-bloedtest bijgestuurd waar nodig. Vervolgens stel ik een behandelplan op waarin voeding, suppletie en leefstijl behandeld wordt.

Naast het verminderen/verdwijnen van gezondheidsklachten door middel van mijn behandeltrajecten, is het ook mogelijk om preventieve zorg te verkrijgen. In mijn praktijk adviseer ik ook echt alleen natuurlijke producten.

Coaching

Vaak is het lastig om in je eentje gewoontes in je levensstijl af te leren. Ook heb je het soms niet door dat je vast zit in een bepaald patroon wat niet bij jouw nieuwe leven zonder gezondheidsklachten past. Wist je dat het gemiddeld 66 dagen kan duren voordat je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd? Daarom bied ik ook een behandeltraject aan van twee en vier maanden waarin iedere maand een vervolgconsult zit om stap voor stap jouw doel te behalen!

Wil je ook liever stap voor stap oude gewoontes afleren en nieuwe aanleren? Kies dan voor het twee of vier maanden traject met coaching.

MISSION

"EVERY WOMAN DESERVES TO KNOW HER POWER WITHIN."

“Vrouwen leven in een veeleisende wereld waar de stress van multitasking vaak ten koste gaat van hun gezondheid. De constante druk om succesvol te zijn, gebrek aan goed voedsel en stress eisen de tol van de gezondheid. Ziekte betekent dat het lichaam niet over de juiste ingrediënten beschikt om gezond te blijven. Een ziekte manifesteert zich vaak na een lange tijd gebrek aan goede gezondheid. Het kost tijd en energie om jezelf te genezen. Voor een snelle verlichting van pijn en ongemak wordt er vaak een pil voorgeschreven. Je geneest de pijn met een pil, maar niet de wortel waardoor de ziekte begon. Een holistische manier is om naar de wortel (de oorzaak) van het probleem te kijken, dat is waar je de remedie voor genezing kunt vinden.

Joy is geboeid door het groeiende aantal onvruchtbaarheid, menstruatiecyclus- en darmproblemen. Ze ziet het als haar missie om deze feiten te bestuderen. En door te studeren om een holistische genezing te vinden. Zo zoekt ze de juiste ingrediënten om vrouwen te helpen bij bewustwording en het implementeren van een gezonde levensstijl. Vaak hebben vrouwen geen idee hoe ze aan een goede natuurlijke genezing kunnen komen. Joy zal de vrouwen met continue zorg ondersteunen door middel van haar trajecten. Ze gelooft dat vrouwen kunnen genezen, maar we hebben de juiste ingrediënten nodig die deze verandering van lichaam en geest kunnen ondersteunen. Elk lichaam en elke geest heeft andere voeding nodig om zijn gezondheid te ondersteunen. Joy adviseert voor ieder uniek persoon de juiste voeding en levensstijl door middel van een gezondheidsanalyse, bloedonderzoek te doen en het eetpatroon te onderzoeken. Ze helpt om het bewustzijn van vrouwen te vergroten wanneer sprake blijkt van een trauma of mentale oorzaak die het lichaam en de geest blokkeren tijdens de genezing. Joy heeft meerdere specialisten in haar omgeving die ademwerk of trauma-release sessies geven, wat bevorderend werkt op mentaal niveau. Daarnaast moedigt Joy sporten (yin & yang stijlen) voor een betere algehele gezondheid aan.”

VISION

"WE SUPPORT THE AWARENESS TO HEAL & EMBRACE YOUR FEMALE NATURE."

“Is het levensstijl of trauma dat onze ziekten en klachten heeft veroorzaakt? Het is een vraag die vaak gesteld wordt en verdient aandacht. Met het groeiende aantal vrouwelijke aandoeningen moeten we ons verenigen en ons bewustzijn vergroten. Er zijn vrouwen die nog nooit een menstruatiecyclus hebben doorgemaakt en ook niet zwanger kunnen worden. Dit is beangstigend. Het is slechts één voorbeeld, de lijst van aandoeningen bij vrouwen blijft maar doorgaan. Hebben we de verbinding verloren met onze eigen natuur? Zijn we de verbinding met Moeder Aarde en haar ingrediënten voor genezing verloren? Door het vergroten van het zelfbewustzijn komt de wijsheid om een doelgericht en gezond leven te leiden. Dit is wat iedere vrouw op deze planeet verdient. Door zelf de tools van holistische genezing te implementeren, vond Joy de kracht van Moeder Aarde binnenin, welke rust in iedere vrouw. Ze bevordert een bewustzijnsverschuiving, die zal de onwetendheid verdampen, zodat elke vrouw haar individuele vrouwelijke wijsheid kan zien en omarmen. Joy zal doorgaan met het bestuderen van gezondheid als holistisch specialist, dat vrouwen verder zal helpen bij hun reis!”

“Change your mind, change your body, by changing patterns and increasing the knowledge about Nature.”

BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang maandelijks allerlei handige tips & tricks voor een goede hormonale balans, gezonde darmflora, sterk brein, energiek lijf, stralende huid, sterk haar, vruchtbaarheid, pijnloze menstruaties en een klachtenvrij leven!

Nieuwsbrief

* indicates required
orthomoleculair therapeut waalwijk
×