Holistisch Helen Traject

Holistisch Helen Traject

Holistisch Helen Traject

- Ervaar weer rust en balans in je lichaam en geest door middel van natuurlijke voeding, leefstijl coaching, ademwerk en energetisch werk. -

Ben je op zoek naar een diepgaande transformatie op zowel fysiek als mentaal niveau? Het holistisch helen traject biedt een unieke combinatie van orthomoleculaire voeding, leefstijl coaching, ademwerk en energetisch werk om je te begeleiden naar een klachtenvrij leven vol innerlijke rust, zelfliefde en balans. Kies jij vandaag eindelijk voor jezelf?

Orthomoleculaire Voeding voor Innerlijke Genezing

Voeding vormt de basis van ons welzijn. Als orthomoleculair voedingsspecialist begrijp ik dat elk persoon en lichaam unieke behoeften heeft. Tijdens dit traject werken we samen om een op maat gemaakt voedingsplan te creëren dat is gericht op het optimaliseren van jouw gezondheid. Met de juiste voedingsstoffen en aanpassingen gaan we jouw immuunsysteem versterken, energieniveaus verhogen en mogelijke gezondheidsproblemen aanpakken!

Leefstijl Coaching voor Gezonde Gewoonten

Verandering begint van binnenuit. Als leefstijl coach ondersteun ik je bij het identificeren van gewoonten die jouw groei en vitaliteit kunnen belemmeren. Samen zullen we werken aan het toevoegen van positieve veranderingen in je dagelijkse routine. Of het nu gaat om stress reguleren, slaapkwaliteit of beweging, ik ga je helpen om gezonde gewoonten te creëren die bijdragen aan jouw leven.

Ademwerk voor Diepe Ontspanning en Zelfbewustzijn

Ademhaling is de sleutel tot rust en bewustzijn. De ademwerk sessies en -oefeningen zijn ontworpen om je te helpen naar diepe ontspanning, spanning los te laten en een dieper bewustzijn te ontwikkelen. Met begeleide ademsessies kun je emotionele blokkades vrijmaken en ruimte creëren voor meer rust in je hoofd en lichaam.

Energetisch Werk voor Innerlijke Balans en Flow

Energie stroomt door elk aspect van ons wezen. Als energetisch reiki therapeut werk ik aan het herstellen van de balans in jouw energieveld. Door middel van technieken zoals Reiki en chakra-balancering, zullen we de vrije stroom van energie bevorderen, wat kan leiden tot een gevoel van diepe staat van zijn en flow in je leven.

Holistisch Helen traject

Bij het Holistisch Helen Traject staat jouw algehele welzijn centraal. Ik geloof in de kracht van een holistische benadering, waarbij we lichaam, geest en ziel als één zien. Stap voor stap begeleid ik je op een reis naar een klachtenvrij leven vol innerlijke rust, zelfliefde en balans.

Dit traject is geschikt voor jou als je:

🤍 alle lagen van jezelf wilt helen, zowel fysieke klachten als emotionele klachten.
🤍 alles (reguliere) zorg al hebt geprobeerd maar niets werkt.
🤍 gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde.
🤍 commitment hebt naar jezelf en mij.

Je ontvangt:

🤍 60 min intake
🤍 4x 90 minuten consult die bestaan uit verschillende thema’s precies op jou afgestemd, zoals: voeding, leefstijl, mindset, ademwerk & energiewerk (reiki).
🤍 Al mijn kennis over natuurlijke voeding, leefstijl, ademwerk en energiewerk.
🤍 Altijd bereikbaar voor jouw vragen tijdens het traject

Investering: €555

In termijnen betalen is mogelijk wat neerkomt op 111 per maand, te betalen in 5 maanden.

Klaar om innerlijke rust en balans te ervaren?

Neem vandaag nog contact met mij op en begin je reis naar een stralende jij.

×