Agenda

Agenda

Agenda

Maandelijks geef ik online masterclasses waar jij tegen een kleine vergoeding kan aansluiten.

Masterclass | Darmgezondheid

Ontdek waarom Vermoeidheid, Gewichtstoename, en een slechte Huid beginnen in de DARMEN en hoe je dit op Natuurlijke wijze kunt oplossen met je Voeding. Wil je graag weten hoe jij je huidige klachten kunt oplossen? Schrijf je dan direct in voor deze online masterclass.

Datum: woensdag 29 maart
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Investering: € 15

Masterclass | Vet gezond?

Leer in deze masterclass welke vetten gezond en ongezond zijn. In welke voedingsproducten zitten de slechte vetten verstopt? En welke producten bevatten de goede vetten? Wat doen vetten in het lichaam? En nog veel meer kennis. Schrijf je nu in voor deze online masterclass. 

Datum: woensdag 26 april
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Investering: € 15

Masterclass | Leven naar je cyclus

Wil jij als vrouw leven vanuit jouw volle potentieel? Vol energie? Vol zelfverzekerdheid? Dan is het de hoogste tijd om je te verbinden met jouw geheime blauwdruk, ofwel je menstruatiecyclus. Volgens je menstruatiecyclus leven is dat jij je fysiek, emotioneel én energetisch als nieuw voelt! Geen menstruatieklachten meer! Wil jij dit? Schrijf je dan direct in voor deze online masterclass.

Datum: zondag 21 mei 
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Investering: € 15

Reload | 10 weken programma

Kijk jij nu al op tegen de zomer? Of kijk je iedere week weer op tegen het bezoek aan de sportschool? Haal je geen voldoening én resultaat uit je huidige trainingsschema, voeding en mindset? Ben jij klaar om JA te zeggen tegen de meest energieke versie van jezelf? Schrijf je dan nu in voor het Reload programma! Zo ben je precies vóór de zomer de beste versie van jezelf & kun je verbinden met een groep gelijkgestemden uit de omgeving Kaatsheuvel en Waalwijk. 

Joy en Nicolle hebben Reload ontwikkeld om je lichaam en geest weer op te laden zodat het weer fit, energiek en gezond wordt. Het programma bestaat uit de factoren: buiten sporten, mindset, ademhaling én gezonde voeding.

Meld je snel aan want er zijn maar 16 plekken beschikbaar!

Datum: 11 april t/m 13 juni 2023
Investering: € 32,50 per week

×